TADALAFIL TEVA CR - Dávkování


 

Dávkování léku: Tadalafil teva cr Potahovaná tableta


Generikum: tadalafil
Účinná látka: tadalafil
Alternativy: Adcirca, Cialis, Gerocilan, Qizerz, Tadalafil accord, Tadalafil actavis, Tadalafil aop, Tadalafil apotex, Tadalafil aristo, Tadalafil aurovitas, Tadalafil belupo, Tadalafil generics, Tadalafil lilly, Tadalafil mylan, Tadalafil pmcs, Tadalafil ratiopharm, Tadalafil sandoz, Tadalafil stada, Tadalafil teva, Tadalafil xantis, Tadard, Tadilecto, Tasedyn, Zenavil
ATC skupina: G04BE08 - tadalafil
Obsah účinných látek: 20MG, 5MG
Formy: Potahovaná tableta
Balení: Blistr
Obsah balení: 2
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Vždy užívejte tento přípravek přesně podle pokynů svého lékaře. Pokud si nejste jistý, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Tablety přípravku Tadalafil Teva CR jsou určeny k perorálnímu podání (podání ústy) pouze u mužů. Tabletu polkněte celou s trochou vody. Tablety se mohou užívat s jídlem nebo bez jídla.

Doporučená počáteční dávka je jedna 10 mg tableta před sexuální aktivitou. Přípravek Tadalafil Teva CR v síle 10 mg není v ČR registrován, na trhu jsou k dispozici jiné přípravky s obsahem tadalafilu v síle 10 mg.

Je-li účinek doporučené dávky 10 mg příliš slabý, může Váš lékař zvýšit dávku na 20 mg.

Tabletu přípravku Tadalafil Teva CR můžete užít nejpozději 30 minut před sexuální aktivitou. Přípravek Tadalafil Teva CR může být účinný po dobu až 36 hodin po užití tablety.

Neužívejte přípravek Tadalafil Teva CR častěji než jedenkrát denně. Tadalafil10 mg nebo 20 mg je nezbytné užívat před očekávanou sexuální aktivitou a nedoporučuje se pro denní použití.

Je nutno poznamenat, že přípravek Tadalafil Teva CR není účinný bez sexuálního dráždění. Pro Vás i Vaši partnerku bude potřeba milostné předehry stejná jako v době, kdy jste neužíval léky k léčbě erektilní dysfunkce.

Požití alkoholu může způsobit přechodný pokles vašeho krevního tlaku. Pokud jste užil, či plánujete užít přípravek Tadalafil Teva CR, vyvarujte se nadměrného požití alkoholu (hladina alkoholu v krvi 0,08% a více), které může zvýšit riziko vzniku závratí při vstávání.

Jestliže jste užil více přípravku Tadalafil Teva CR, než jste měl

Informujte svého lékaře. Mohou se u Vás vyskytnout nežádoucí účinky popsané v bodě 4.

Máte-li jakékoli další otázky týkající se užívání tohoto přípravku, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka.

Ostatní nejvíce nakupují

O projektu

Volně dostupný nekomerční projekt za účelem laického srovnání léčiv na úrovni interakcí, vedlejších účinků, stejně jako cen léčiv a jejich a alternativ

Více informací

  • Worldwide Drugs Aggregator projects
  • Email:
  • Eshop