DUSPATALIN RETARD - Interakce


 

Interakce léku: Duspatalin retard Tvrdá tobolka s řízeným uvolňováním


Generikum: mebeverine
Účinná látka: mebeverine hydrochloride
Alternativy:
ATC skupina: A03AA04 - mebeverine
Obsah účinných látek: 200MG
Formy: , Tvrdá tobolka s řízeným uvolňováním
Balení: Blistr
Obsah balení: 30
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Neužívejte přípravek Duspatalin Retard:

jestliže jste alergický(á) (přecitlivělý(á)) na mebeverin hydrochlorid nebo na kteroukoli další složku přípravku Duspatalin Retard (uvedenou v bodě 6).

Jestliže pro Vás platí něco z výše uvedeného, neužívejte přípravek Duspatalin Retard. Nejste-li si jistý/á, zeptejte se před užitím tohoto přípravku svého lékaře nebo lékárníka.

Další léčivé přípravky a přípravek Duspatalin Retard

Není pravděpodobné, že by přípravek Duspatalin Retard mohl ovlivňovat jiné léky, které užíváte současně. Avšak informujte prosím, svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte nebo jste užíval(a) v nedávné době, a to i o lécích, které jsou dostupné bez lékařského předpisu, včetně rostlinných léků.

Těhotenství, kojení a plodnost

Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek užívat.

● Informujte svého lékaře, jste-li těhotná nebo byste mohla otěhotnět. Užívání přípravku Duspatalin Retard není v těhotenství doporučeno. Váš lékař Vám může poradit, abyste přestala přípravek Duspatalin Retard užívat nebo Vám může doporučit užívat místo něj jiný lék. ● Informujte svého lékaře, pokud kojíte nebo se chystáte kojit. Přípravek Duspatalin Retard není doporučován kojícím matkám. Váš lékař Vás může požádat, abyste přestala kojit nebo Vám poradí, abyste užívala jiný lék, jestliže chcete kojit.

Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů Není pravděpodobné, že přípravek Duspatalin Retard ovlivní Vaši schopnost řídit vozidla nebo obsluhovat nějaké nástroje či stroje.

Ostatní nejvíce nakupují

O projektu

Volně dostupný nekomerční projekt za účelem laického srovnání léčiv na úrovni interakcí, vedlejších účinků, stejně jako cen léčiv a jejich a alternativ

Více informací

  • Worldwide Drugs Aggregator projects
  • Email:
  • Eshop