TADALAFIL TEVA - Dávkování


 

Dávkování léku: Tadalafil teva Potahovaná tableta


Generikum: tadalafil
Účinná látka: tadalafil
Alternativy: Adcirca, Cialis, Gerocilan, Qizerz, Tadalafil accord, Tadalafil actavis, Tadalafil aop, Tadalafil apotex, Tadalafil aristo, Tadalafil aurovitas, Tadalafil belupo, Tadalafil generics, Tadalafil lilly, Tadalafil mylan, Tadalafil pmcs, Tadalafil ratiopharm, Tadalafil sandoz, Tadalafil stada, Tadalafil teva cr, Tadalafil xantis, Tadard, Tadilecto, Tasedyn, Zenavil
ATC skupina: G04BE08 - tadalafil
Obsah účinných látek: 10MG, 2,5MG, 20MG, 5MG
Formy: Potahovaná tableta
Balení: Blistr
Obsah balení: 4 I
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Vždy užívejte tento přípravek přesně podle pokynů svého lékaře. Pokud si nejste jistý, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Tablety přípravku Tadalafil Teva jsou určeny k perorálnímu podání (podání ústy) pouze u mužů. Tabletu spolkněte celou s trochou vody. Tablety se mohou užívat nezávisle na jídle.

Přípravek Tadalafil Teva 2,5 mg a 5 mg k léčbě erektilní dysfunkce

Doporučená dávka je jedna 5mg tableta užívaná přibližně ve stejný čas jednou denně. Váš lékař může upravit dávku na 2,5 mg na základě vaší odpovědi na přípravek Tadalafil Teva. Tato dávka Vám bude podávána ve formě 2,5mg tablet.

Neužívejte přípravek Tadalafil Teva více než jednou denně.

Přípravek Tadalafil Teva 10 mg a 20 mg k léčbě erektilní dysfunkce

Doporučená počáteční dávka je jedna 10mg tableta před sexuální aktivitou. Je-li účinek této dávky příliš slabý, může Váš lékař zvýšit dávku na 20 mg. Tablety přípravku Tadalafil Teva jsou určeny k perorálnímu podání (podání ústy).

Tabletu přípravku Tadalafil Teva můžete užít nejpozději 30 minut před sexuální aktivitou.

Přípravek Tadalafil Teva může být účinný po dobu až 36 hodin po užití tablety.

Dávkování přípravku Tadalafil Teva jednou denně může být užitečné pro muže, kteří plánují mít sexuální aktivitu dvakrát nebo vícekrát týdně.

Pokud se přípravek Tadalafil Teva užívá jednou denně, umožňuje dosáhnout erekce, za současné sexuální stimulace, kdykoli v průběhu 24 hodin denně.

Je důležité si uvědomit, že přípravek Tadalafil Teva je neúčinný bez sexuálního dráždění. Milostná předehra bude mít proto stejný význam jako bez užívání léků na poruchu erekce.

Požití alkoholu může mít nepříznivý vliv na schopnost dosáhnout erekce a může způsobit přechodný pokles krevního tlaku. Pokud jste užil, či plánujete užít přípravek Tadalafil Teva, vyvarujte se nadměrného požití alkoholu (hladina alkoholu v krvi 0,08 % a více), které může zvýšit riziko vzniku závratí při vstávání.

Léčba benigní hyperplazie prostaty

Doporučená dávka je jedna 5mg tableta užívaná přibližně ve stejný čas jednou denně.

Máte-li benigní hyperplazii prostaty a současně trpíte erektilní dysfunkcí, zůstává dávka jedna 5mg tableta užívaná jednou denně.

Neužívejte přípravek Tadalafil Teva více než jednou denně.

Jestliže jste užil více přípravku Tadalafil Teva, než jste měl

Oznamte to svému lékaři. Mohou se u Vás vyskytnout nežádoucí účinky popsané v bodě 4.

Jestliže jste zapomněl užít přípravek Tadalafil Teva

Užijte svou dávku, jakmile si na ni vzpomenete, ale nezdvojnásobujte následující dávku, abyste nahradil vynechanou tabletu. NEUŽÍVEJTE přípravek Tadalafil Teva více než jednou denně.

Máte-li jakékoli další otázky týkající se užívání tohoto přípravku, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka.

Ostatní nejvíce nakupují

O projektu

Volně dostupný nekomerční projekt za účelem laického srovnání léčiv na úrovni interakcí, vedlejších účinků, stejně jako cen léčiv a jejich a alternativ

Více informací

  • Worldwide Drugs Aggregator projects
  • Email:
  • Eshop