SILDENAFIL MYLAN - Dávkování


 

Dávkování léku: Sildenafil mylan Potahovaná tableta


Generikum: sildenafil
Účinná látka: sildenafil-citrÁt
Alternativy: Amfidor, Azurvig, Balcoga, Dysfan, Ecriten, Erusin, Granpidam, Grasil, Katora, Modrasil, Mysildecard, Olvion, Pulmopresil, Revatio, Rosytona, Sasah, Sildenafil accord, Sildenafil actavis, Sildenafil adamed, Sildenafil aristo, Sildenafil aurovitas, Sildenafil ibsa, Sildenafil medreg, Sildenafil pfizer, Sildenafil ratiopharm, Sildenafil sandoz, Sildenafil teva, Viagra, Vizarsin
ATC skupina: G04BE03 - sildenafil
Obsah účinných látek: 100MG, 25MG, 50MG
Formy: Potahovaná tableta
Balení: Blistr
Obsah balení: 1
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


). Po požití těžkého jídla se však účinek přípravku Sildenafil Mylan může projevit později.

Požití alkoholu může dočasně zhoršit schopnost dosáhnout erekce. Abyste dosáhl co nejvyššího účinku tohoto přípravku, doporučujeme před užitím přípravku Sildenafil Mylan nepožívat

větší množství alkoholu.

Těhotenství, kojení a plodnost

Přípravek Sildenafil Mylan není určen pro použití u žen.

Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů

Přípravek Sildenafil Mylan může způsobit závratě a narušit vidění. Měl byste proto znát svoji reakci na přípravek Sildenafil Mylan před tím, než budete řídit motorová vozidla nebo obsluhovat stroje.

3. Jak se přípravek Sildenafil Mylan užívá

Vždy užívejte tento přípravek přesně podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Doporučená počáteční dávka je 50 mg.

Neužívejte přípravek Sildenafil Mylan více než 1x denně.

Užijte přípravek Sildenafil Mylan zhruba jednu hodinu před plánovaným pohlavním stykem. Tabletu spolkněte celou a zapijte ji sklenicí vody.

Pokud cítíte, že účinek přípravku Sildenafil Mylan je příliš silný nebo příliš slabý, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem. Sildenafil Mylan Vám pomůže navodit erekci, pouze pokud dojde k sexuálnímu dráždění. Doba do nástupu účinku přípravku Sildenafil Mylan se liší od člověka k člověku, ale obvykle se pohybuje mezi půl hodinou až hodinou. Pokud přípravek užijete společně s těžkým jídlem, může být nástup účinku pomalejší.

Pokud po užití přípravku Sildenafil Mylan nedosáhnete erekce nebo je erekce nedostatečná pro celý pohlavní styk, poraďte se o dalším postupu se svým lékařem.

Jestliže jste užil více přípravku Sildenafil Mylan, než jste měl

Můžete zaznamenat zvýšený výskyt a zhoršení závažnosti nežádoucích účinků jako je bolest hlavy, zčervenání v obličeji, závratě, poruchy trávení, ucpaný nos a vliv na vidění (včetně citlivosti na světlo, rozmazaného vidění nebo snížené ostrosti vidění). Dávka vyšší než 100 mg již dále nezlepšuje účinnost.

Neužívejte více tablet, než Vám bylo lékařem doporučeno.

Vyhledejte svého lékaře, pokud užijete více tablet, než jste měl.

Máte-li jakékoli další otázky, týkající se užívání tohoto přípravku, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka.

Ostatní nejvíce nakupují

O projektu

Volně dostupný nekomerční projekt za účelem laického srovnání léčiv na úrovni interakcí, vedlejších účinků, stejně jako cen léčiv a jejich a alternativ

Více informací

  • Worldwide Drugs Aggregator projects
  • Email:
  • Eshop