FEBICHOL - Dávkování


 

Dávkování léku: Febichol Měkká tobolka


Generikum: other drugs for bile therapy
Účinná látka: fenipentol
Alternativy: Cholagol
ATC skupina: A05AX - other drugs for bile therapy
Obsah účinných látek: 100MG
Formy: Měkká tobolka
Balení: Blistr
Obsah balení: 50
Způsob podání: prodej bez receptu (volný prodej)


Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Dospělí a dospívající starší 15 let obvykle užívají 2 tobolky přípravku Febichol 3x denně (vždy těsně před jídlem), nemocní s méně závažnými obtížemi mohou přípravek Febichol užívat jen občas, podle potřeby (2 tobolky těsně před jídlem).

Tobolky se polykají vcelku, nerozkousané (obsah má silně palčivou, hořkou chuť!) a zapíjejí se dostatečným množstvím tekutiny (např. sklenkou vody).

Přípravek Febichol lze užívat dlouhodobě, nicméně o délce léčby by měl rozhodnout lékař. Chcete-li přípravek souvisle užívat déle než 14 dnů, poraďte se o tom s lékařem. Pokud u Vás obtíže přetrvávají nebo se zhoršují, poraďte se s lékařem.

Jestliže jste užil(a) více tobolek přípravku Febichol, než jste měl(a) Jestliže jste užil(a) více tobolek, okamžitě informujte svého lékaře nebo vyhledejte nejbližší pohotovostní službu. Obal léku si vezměte s sebou.

Jestliže jste zapomněl(a) užít přípravek Febichol

Nezdvojujte následující dávku, abyste nahradil(a) vynechanou dávku.

Máte-li jakékoli další otázky, týkající se užívání tohoto přípravku, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka.

Podobné nebo alternativní produkty

O projektu

Volně dostupný nekomerční projekt za účelem laického srovnání léčiv na úrovni interakcí, vedlejších účinků, stejně jako cen léčiv a jejich a alternativ

Více informací

  • Worldwide Drugs Aggregator projects
  • Email:
  • Eshop