THROMBOREDUCTIN - దుష్ప్రభావాలు


 
Selected షధ వివరాలు ఎంచుకున్న భాషలో అందుబాటులో లేవు, అసలు వచనం ప్రదర్శించబడుతుంది

Of షధం యొక్క దుష్ప్రభావాలు: Thromboreductin Capsule, hard


సాధారణం: anagrelide
క్రియాశీల పదార్ధం: monohydrÁt anagrelid-hydrochloridu
ప్రత్యామ్నాయాలు: Aldea, Anagrelid leram, Anagrelid mylan, Anagrelid nordic, Anagrelid stada, Anagrelide teva, Anagrelide vipharm, Xagrid
ATC సమూహం: L01XX35 - anagrelide
క్రియాశీల పదార్ధం కంటెంట్: 0,5MG
పత్రాలు: Capsule, hard
Balení: Tablet container
Obsah balení: 100
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Podobně jako všechny léky, může mít i přípravek Thromboreductin nežádoucí účinky, které se ale nemusí vyskytnout u každého:

Nežádoucí účinky se dělí podle četnosti:

Velmi časté: postihují více než 1 z 10 uživatelů

Časté: postihují 1 až 10 uživatelů ze 100

Méně časté: postihují 1 až 10 uživatelů z 1 000

Vzácné: postihují 1 až 10 uživatelů z 10 000

Velmi vzácné: postihují méně než 1 pacienta z 10 000

Při léčbě přípravkem Thromboreductin mohou být pozorovány následující nežádoucí účinky:

Velmi časté:

Bolest hlavy

Časté:

Chudokrevnost, malé krvavé skvrny na kůži, otok, závrať, neobvyklé pocity na kůži projevující se jako brnění, nespavost, bušení srdce, zrychlená srdeční akce, vysoký krevní tlak, krvácení z nosu, nevolnost, průjem, zažívací potíže, ekzém, bolest zad, únava.

Méně časté:

Snížené množství krevních destiček, krvácení, krevní výron, deprese, nervozita, sucho v ústech, migrény, přírůstek na váze, poruchy vidění, zánět spojivek, hučení, pískání v uších, srdeční nedostatečnost, srdeční selhání, poruchy srdečního rytmu, mdloby, bušení srdce, dušnost, infekce dýchacích cest, plicní hypertenze (vysoký krevní tlak v plicích - mezi známky patří potíže s dýcháním, otok nohou nebo kotníků, rty a kůže mohou získat namodralou barvu), zvracení, plynatost, zácpa, bolest břicha, plešatost, svědění kůže, bolest svalů, bolest kloubů, ledvinná nedostatečnost, infekce močového ústrojí, bolesti, slabost.

Vzácné:

Poruchy rytmu síní, angina pectoris, srdeční infarkt, náhlý pokles krevního tlaku, výpotek v plicích, zápal plic, astma, zánět žaludku, nechutenství, kožní vyrážka, noční močení, zvýšení jaterních enzymů, příznaky podobné chřipce, zimnice, malátnost.

Následující nežádoucí účinky byly hlášeny, ale četnost jejich výskytu není přesně známa:

Intersticiální plicní onemocnění, tubulointersticiální nefritida (zánět ledvin), Torsade de pointes (nepravidelný srdeční rytmus, který může ohrozit život).

Co je třeba udělat, když se objeví nežádoucí účinky?

V případě bolesti hlavy (hlavně na začátku léčby), Vám lékař může předepsat léky proti bolesti (např. acetaminofen). Objeví-li se závažné alergické reakce, je nutné podávání přípravku Thromboreductin okamžitě přerušit. Stejně tak to platí, jestliže se zhorší srdeční choroba, ledvinná nebo jaterní nedostatečnost po terapii přípravkem Thromboreductin. Objeví-li se jeden nebo více nežádoucích účinků, informujte svého lékaře, který zkontroluje jejich závažnost a učiní nutná opatření.

Hlášení nežádoucích účinků

Pokud se u Vás vyskytne kterýkoli z nežádoucích účinků, sdělte to svému lékaři nebo lékárníkovi. Stejně postupujte v případě jakýchkoli nežádoucích účinků, které nejsou uvedeny v této příbalové informaci. Nežádoucí účinky můžete hlásit také přímo na adresu:

Státní ústav pro kontrolu léčiv

Šrobárova 48

100 41 Praha 10

webové stránky: www.sukl.cz/nahlasit-nezadouci-ucinek .

Nahlášením nežádoucích účinků můžete přispět k získání více informací o bezpečnosti tohoto přípravku.

మా ఫార్మసీ నుండి మా ఆఫర్‌లో ఉత్పత్తుల ఎంపిక


చివరిగా శోధించిన పదాలు

ప్రాజెక్ట్ గురించి

పరస్పర చర్యలు, దుష్ప్రభావాలు మరియు prices షధ ధరలు మరియు వాటి ప్రత్యామ్నాయాల స్థాయిలో లైక్ drug షధ పోలికల ప్రయోజనం కోసం ఉచితంగా లభించే వాణిజ్యేతర ప్రాజెక్ట్

చివరిగా శోధించిన పదాలు

మరింత సమాచారం