THROMBOREDUCTIN - మోతాదు


 
Selected షధ వివరాలు ఎంచుకున్న భాషలో అందుబాటులో లేవు, అసలు వచనం ప్రదర్శించబడుతుంది

Of షధ మోతాదు: Thromboreductin Capsule, hard


సాధారణం: anagrelide
క్రియాశీల పదార్ధం: monohydrÁt anagrelid-hydrochloridu
ప్రత్యామ్నాయాలు: Aldea, Anagrelid leram, Anagrelid mylan, Anagrelid nordic, Anagrelid stada, Anagrelide teva, Anagrelide vipharm, Xagrid
ATC సమూహం: L01XX35 - anagrelide
క్రియాశీల పదార్ధం కంటెంట్: 0,5MG
పత్రాలు: Capsule, hard
Balení: Tablet container
Obsah balení: 100
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Během léčby přípravkem Thromboreductin bude Váš lékař důkladně sledovat krevní obraz, funkci ledvin a jater, v pravidelných týdenních intervalech, dokud nedosáhne vaší cílové dávky. Týdenní intervaly mohou být pak prodlouženy podle uvážení vašeho lékaře. Po 6 měsíční léčbě je třeba tyto hodnoty kontrolovat každé 3 měsíce.

Dávkování, způsob podávání a délka trvání léčby

Dávkování je individuální, určí a sleduje ho váš lékař. Prosím, dodržujte určené dávkování, jelikož jinak by přípravek Thromboreductin neměl příslušný účinek.

Léčba přípravkem Thromboreductin začíná obvykle l tobolkou/den, časem by se měla dávka zvýšit, podle uvážení lékaře. Udržovací dávka je 1 až 3 mg/den. Dávkování se zvyšuje o 0,5 mg týdně, až se dospěje ke konečné individuální dávce. Vzhledem ke krátkému poločasu léčivé látky anagrelidu, by se celková denní dávka měla rozdělit do 2 až 3 dílčích dávek.

Převedení na jiný léčivý přípravek nebo na kombinovanou terapii by mělo být postupné a je nutné se držet pokynů lékaře.

Thromboreductin je určen pro trvalé užívání. Užívání přípravku se nesmí ukončit bez souhlasu lékaře.

Jestliže jste užil/a více přípravku Thromboreductin 0,5 mg než jste měl/a

Při předávkování se okamžitě spojte se svým lékařem nebo s lékařem na pohotovosti. Je-li potřeba, ukažte balení a příbalovou informaci přípravku. Předávkování může způsobit snížení krevního tlaku spojené se závratí, bušením srdce a problémy s viděním. Po předávkování nesmíte řídit motorová vozidla nebo obsluhovat stroje.

Jestliže jste zapomněl/a užít přípravek Thromboreductin 0,5 mg

Když jednu dávku vynecháte, neberte dávku dvojnásobnou. To by se mohlo projevit nežádoucími účinky, zvláště na začátku léčby. Následující dávku vezměte tak, jak ji máte doporučenou Vaším lékařem, a dále pokračujte podle dávkovacího režimu, ale svého lékaře informujte, že jste vynechal(a) dávku.

Jestliže jste přestal/a užívat přípravek Thromboreductin 0,5 mg

Chcete-li přerušit léčbu, konzultujte své rozhodnutí před tím se svým lékařem. Neukončujte léčbu sami, ale pouze po poradě se svým lékařem. Nekontrolované ukončení léčby přípravkem Thromboreductin bez porady s lékařem může způsobit značné komplikace.

మా ఫార్మసీ నుండి మా ఆఫర్‌లో ఉత్పత్తుల ఎంపిక


చివరిగా శోధించిన పదాలు

ప్రాజెక్ట్ గురించి

పరస్పర చర్యలు, దుష్ప్రభావాలు మరియు prices షధ ధరలు మరియు వాటి ప్రత్యామ్నాయాల స్థాయిలో లైక్ drug షధ పోలికల ప్రయోజనం కోసం ఉచితంగా లభించే వాణిజ్యేతర ప్రాజెక్ట్

చివరిగా శోధించిన పదాలు

మరింత సమాచారం