UNDESTOR - Dawkowanie


 
Informacje o lekach nie są dostępne w wybranym języku, wyświetlany jest tekst oryginalny

Dawkowanie leku: Undestor Capsule, soft


Ogólny: testosterone
Substancja aktywna: testosterone undecanoate
Alternatywy: Androgel, Androgel 25 mg, gel v sáčku, Androgel 50 mg, gel v sáčku, Nebido, Pms-testosterone, Sustanon 250, Testavan, Testim
Grupa ATC: G03BA03 - testosterone
Zawartość substancji czynnej: 40MG
Formularze: Capsule, soft
Balení: Blister
Obsah balení: 60
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Vždy užívejte tento přípravek přesně podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Doporučená dávka je 3 až 4 tobolky denně během prvních 2 až 3 týdnů, poté následuje postupné snížení na 1 až 3 tobolky denně. Tento přípravek musíte užívat s jídlem. Tobolky užívejte celé bez žvýkání a zapíjejte je vodou nebo jinou tekutinou. Polovinu denní dávky užívejte ráno a druhou polovinu večer.

Pokud máte dojem, že jsou účinky tohoto přípravku příliš silné nebo příliš slabé, poraďte se ihned se svým lékařem nebo zdravotní sestrou.

Použití u dětí a dospívajících

Bezpečnost a účinnost tohoto přípravku nebyla u dětí a dospívajících dostatečně stanovena. Předpubertální děti užívající tento přípravek bude Váš lékař sledovat (viz bod 2 „Zvláštní opatrnosti u přípravku Undestor je zapotřebí").

Jestliže jste užil více přípravku Undestor, než jste měl

Jestliže jste najednou užil několik tobolek, není důvod k větším obavám. Měl byste se však poradit se svým lékařem. Olejová látka v tobolce může vyvolat průjem.

Jestliže jste zapomněl užít přípravek Undestor

Jestliže jste zapomněl užít svou dávku přípravku Undestor, nezdvojnásobujte následující dávku, abyste nahradil jednotlivé vynechané dávky. Jednoduše zapomenutou dávku přeskočte a užijte další dávku v obvyklý čas.

Jestliže jste přestal užívat přípravek Undestor

Pokud se léčba tímto přípravkem ukončí, mohou se během několika týdnů znovu objevit obtíže, které se objevovaly před léčbou.

Máte-li jakékoli další otázky týkající se užívání tohoto přípravku, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka.

Wybór produktów w naszej ofercie z naszej apteki

O projekcie

Wolno dostępny projekt niekomercyjny do celów porównań leków świeckich na poziomie interakcji, skutków ubocznych, a także cen leków i ich alternatyw

Więcej informacji