OLANZAPINE POLPHARMA - 投薬量


 
選択された言語で薬の詳細が利用できない場合は、元のテキストが表示されます

薬物の投与量: Olanzapine polpharma Orodispersible tablet


ジェネリック: olanzapine
活性物質: olanzapine
代替案: Aedon, Egolanza, Lapozan, Nykob, Olanzapin actavis, Olanzapin apotex, Olanzapin mylan, Olanzapin sandoz, Olanzapin teva, Olanzapine aurobindo, Olanzapine auxilto, Olanzapine glenmark, Olanzapine glenmark europe, Olazax, Olazax disperzi, Olpinat, Stygapon, Zalasta, Zolafren, Zolafren rapid, Zypadhera, Zyprexa, Zyprexa velotab
ATCグループ: N05AH03 - olanzapine
活性物質含有量: 10MG, 5MG
フォーム: Orodispersible tablet
Balení: Blister
Obsah balení: 56
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Vždy užívejte tento přípravek přesně podle pokynů svého lékaře. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Ošetřující lékař Vám sdělí, kolik tablet přípravku Olanzapine Polpharma budete užívat a jak dlouho. Denní dávka přípravku Olanzapine Polpharma se pohybuje mezi 5 až 20 mg. Objeví-li se znovu příznaky nemoci, oznamte to lékaři, ale nepřestávejte přípravek Olanzapine Polpharma užívat, pokud tak lékař nerozhodne.

Tablety přípravku Olanzapine Polpharma byste měl(a) užívat jednou denně dle rady svého lékaře. Snažte se tablety užívat vždy ve stejnou denní dobu. Není důležité, zda je užijete během jídla či mimo jídlo. Tablety přípravku Olanzapine Polpharma dispergovatelné v ústech jsou určeny k vnitřnímu užití ústy.

Tablety přípravku Olanzapine Polpharma jsou křehké, takže s nimi musíte zacházet opatrně.

Při manipulaci s nimi nesmíte mít mokré ruce, protože by se mohly rozpadnout.

1. Proužek blistru držte za hrany a jeden dílek z něj odlomte tak, že jej budete jemně odtrhávat v místech perforace.

2. Opatrně odloupněte krycí folii.

3. Tabletu jemně vytlačte ven.

4. Vložte tabletu do úst. Rozpustí se přímo v ústech, takže ji snadno spolknete.

Tabletu můžete také vhodit do sklenice nebo šálku s vodou, pomerančovým džusem, jablečným džusem, mlékem nebo kávou a zamíchat. V některých nápojích může směs změnit barvu a zakalit se.

Nápoj s tabletou pak okamžitě vypijte.

Jestliže jste užil(a) více přípravku Olanzapine Polpharma, než jste měl(a)

U pacientů, kteří užili více tablet přípravku Olanzapine Polpharma, než měli, se objevily následující příznaky: zrychlený tep, neklid/agresivita, problémy s řečí, nezvyklé pohyby (zejména obličeje nebo jazyka) a snížená úroveň vnímání. Další příznaky mohou být: náhlá zmatenost, záchvaty (epilepsie), kóma (bezvědomí), kombinace horečky, zrychleného dýchání, pocení, ztuhlosti svalů a ospalosti nebo

spavosti, zpomalené dýchání, aspirace (vdechnutí např. potravy nebo tekutiny), vysoký nebo nízký krevní tlak, abnormální srdeční rytmus. Obraťte se ihned na svého lékaře nebo zdravotnické zařízení, pokud zaznamenáte některý z výše uvedených příznaků. Ukažte lékaři své balení přípravku.

Jestliže jste zapomněl(a) užít přípravek Olanzapine Polpharma

Přípravek užijte ihned, jakmile si to uvědomíte. Nezdvojnásobujte následující dávku, abyste nahradil(a) vynechanou dávku.

Jestliže jste přestal(a) užívat přípravek Olanzapine Polpharma

Nepřestávejte užívat přípravek pouze proto, že se cítíte lépe. Je důležité, abyste přípravek Olanzapine Polpharma užíval(a) tak dlouho, jak to určil ošetřující lékař.

Pokud ukončíte užívání přípravku Olanzapine Polpharma náhle, mohou se u Vás objevit příznaky jako je pocení, neschopnost spát, třes, úzkost nebo nevolnost a zvracení. Před ukončením léčby Vám lékař může doporučit postupné snižování dávky.

Máte-li jakékoli další otázky týkající se užívání tohoto přípravku, zeptejte se svého lékaře nebo lékárníka.

薬局からのオファーでの商品の選択

プロジェクトについて

相互作用のレベル、副作用、薬価とその選択肢のレベルでの麻薬比較を目的とした自由に入手可能な非営利プロジェクト

詳細情報