ENHANCIN - सहभागिता


 
दवा का विवरण चयनित भाषा में उपलब्ध नहीं है, मूल पाठ प्रदर्शित होता है

दवा का आदान-प्रदान: Enhancin Film-coated tablet


सामान्य: amoxicillin and enzyme inhibitor
सक्रिय पदार्थ: amoxicillin trihydrate, potassium clavulanate and microcristalline cellulose
वैकल्पिक: Afreloxa, Amoksiklav, Amoksiklav 1 g, Amoksiklav 1,2 g, Amoksiklav 156,25 mg/5 ml, Amoksiklav 375 mg, Amoksiklav 457 mg/5 ml, Amoksiklav 600 mg, Amoksiklav 625 mg, Amoksiklav forte 312,5 mg/5ml, Amoxicillin/clavulanic acid aptapharma, Amoxicillin/clavulanic acid aurovitas, Amoxicillin/clavulanic acid dr.max, Amoxicillin/clavulanic acid mylan, Amoxicillin/clavulanic acid olikla, Amoxicillin/clavulanic acid sinochem, Augmentin, Augmentin 1 g, Augmentin 1,2 g, Augmentin 600 mg, Augmentin 625 mg, Augmentin duo, Augmentin sr, Betaklav, Medoclav, Megamox 1 g, Penlac
एटीसी समूह: J01CR02 - amoxicillin and enzyme inhibitor
सक्रिय पदार्थ सामग्री: 875MG/125MG
फार्म: Film-coated tablet
Balení: Blister
Obsah balení: 8
Způsob podání: prodej na lékařský předpis


Neužívejte přípravek Enhancin: • jestliže jste alergický(á) na amoxicilin, kyselinu klavulanovou, penicilin nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku (uvedenou v bodě 6), • jestliže jste v minulosti měl(a) těžkou alergickou reakci na jakékoli jiné antibiotikum. Ta se mohla projevit kožní vyrážkou nebo otokem obličeje nebo krku. • pokud se u Vás v minulosti po užití nějakého antibiotika objevily problémy s játry nebo žloutenka (zežloutnutí kůže).

Pokud pro Vás platí cokoli z výše uvedeného, neužívejte přípravek Enhancin. V případě jakýchkoli pochybností se před zahájením léčby přípravkem Enhancin poraďte s lékařem nebo lékárníkem.

Upozornění a opatření

Předtím než začnete užívat přípravek Enhancin, oznamte svému lékaři:

• jestliže máte infekční mononukleózu, • jestliže se léčíte s jaterními nebo ledvinovými problémy, • jestliže u Vás nedochází k pravidelnému močení.

Pokud si nejste jistý (jistá), zda se na Vás cokoli z výše uvedeného vztahuje, poraďte se před užitím přípravku Enhancin se svým lékařem nebo lékárníkem.

V některých případech může lékař určit typ baktérie, která způsobila infekci. Na základě výsledků vyšetření Vám může být podána odlišná síla přípravku Enhancin nebo jiný lék.

Stavy, kterým je třeba věnovat pozornost

Přípravek Enhancin může zhoršovat některá onemocnění nebo může způsobit závažné nežádoucí účinky. Mezi ty patří alergické reakce, křeče a zánět tlustého střeva. Je třeba, abyste v průběhu léčby přípravkem Enhancin věnovali zvláštní pozornost některým příznakům a snížili tak riziko vzniku možných problémů. Viz odstavec "Stavy, kterým je třeba věnovat pozornost" v bodě 4.

Krevní a močové testy

Pokud Vám budou prováděny krevní testy (jako například stanovení počtu červených krvinek nebo jaterní funkční testy) nebo močové testy (ke stanovení glukózy), oznamte svému lékaři nebo zdravotní sestře, že užíváte přípravek Enhancin. Přípravek Enhancin totiž může ovlivnit výsledky těchto testů.

Další léčivé přípravky a přípravek Enhancin

Informujte svého lékaře nebo lékárníka o všech lécích, které užíváte, které jste v nedávné době užíval(a) nebo které možná budete užívat.

Pokud současně s přípravkem Enhancin užíváte alopurinol (k léčbě dny), může být u Vás zvýšené riziko alergické reakce.

Pokud užíváte probenecid (léčivo užívané k léčbě dny), může Váš lékař snížit dávku přípravku Enhancin.

Pokud současně s přípravkem Enhancin užíváte léčiva zabraňující tvorbě krevních sraženin (jako např. warfarin), může být nezbytné provedení dalších krevních testů.

Přípravek Enhancin může ovlivnit účinek methotrexátu (lék užívaný k léčbě nádorových nebo revmatických onemocnění).

Přípravek ENHANCIN může ovlivnit účinek mykofenolát-mofetilu (lék užívaný k zabránění rejekce (odmítnutí) transplantovaných orgánů).

Těhotenství a kojení

Pokud jste těhotná nebo kojíte, domníváte se, že můžete být těhotná, nebo plánujete otěhotnět, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek užívat.

Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů

Přípravek Enhancin může mít nežádoucí účinky a příznaky, které mohou ovlivnit Vaši schopnost řídit. Vyhněte se řízení dopravních prostředků a obsluze strojů, pokud se necítíte zcela dobře.

हमारे फार्मेसी से हमारे प्रस्ताव में उत्पादों का चयन


अंतिम बार खोजे गए शब्द

परियोजना के बारे में

बातचीत के स्तर, साइड इफेक्ट्स के साथ-साथ दवा की कीमतों और उनके विकल्प के स्तर पर लासिक दवा तुलना के लिए एक स्वतंत्र रूप से उपलब्ध गैर-वाणिज्यिक परियोजना

अंतिम बार खोजे गए शब्द

और जानकारी