GRIZLY Arašídový krém s bílou čokoládou 500 g

Skladem | Doprava od 59 Kč

169 Kč Do obchodu Grizly.cz
Výrobce: GRIZLY
GRIZLY Arašídový krém s bílou čokoládou 500 g

Vlastnosti a výhody: Arašídový krém namíchaný s kvalitní bílou čokoládou v poměru, který uspokojí vaše chuťové pohárky a přitom si zachová skvělé nutriční hodnoty.
Arašídy jsou všeobecně známé pro vysokou energetickou hodnotu, z poloviny jsou tvořeny tuky.
Jedná se ale o tuky zdravé.
Konzumace našeho burákového krému se vůbec nemusíte bát, samozřejmě v rozumné míře, protože je složené z na sucho pražených arašídů a jen zhruba ze čtvrtiny obsahuje kvalitní českou vysokoprocentní čokoládu.

Použití: Využití arašídové pasty s čokoládou je velmi univerzální.
Můžeme se ho namazat na palačinky, na ovoce, přisladit jím smoothie nebo dochutit ranní kašičku.
Mlsouni si na máslíčku mohou pochutnávat přímo ze lžíce. V neposlední řadě se dá ochucený krém využít i při pečení a tam se fantazii meze nekladou.




Administrativní zařazení:  Suchá skořápkové plody.
Složení: Arašídy, bílá čokoláda: (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, laktóza, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin a E476, vanilkový extrakt BOURBON MADAGASCAR).
Výrobek neobsahuje palmový olej, přidané cukry ani oleje nebo sůl.
Jedná se pouze o čistou kombinaci arašídů a čokolády v takovém poměru, abychom zachovali výbornou chuť a  skvělé nutriční hodnoty.
Země původu: Česká republika.
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Balení: Šroubovací plastová dóza zajištěná hliníkovou fólií a bílým víčkem.
Doporučujeme před konzumací promíchat, olej na povrchu je přirozeným jevem.


 
Arašídový krém namíchaný s kvalitní bílou čokoládou v poměru, který uspokojí vaše chuťové pohárky a přitom si zachová skvělé nutriční hodnoty.

COVID-19: Česko

Poslední změna dat před 2 min

O projektu

Volně dostupný nekomerční projekt za účelem laického srovnání léčiv na úrovni interakcí, vedlejších účinků, stejně jako cen léčiv a jejich a alternativ

Více informací

  • Worldwide Drugs Aggregator projects
  • Email: