Naturalis BIO Kokosový cukr 250 g

Kokosový cukr je jedním z nejzdravějších přírodních sladidel. Kokosový cukr je …

Zobrazit více

Kokosový cukr je jedním z nejzdravějších přírodních sladidel. Kokosový cukr je charakteristický výraznou chutí s karamelovým nádechem. Je bohatý na vitaminy, minerály (železo, zinek vápník, draslík) a aminokyseliny. Příznivý je také nízký glykemický index (35).

Tento produkt není momentálně dostupný.
  • Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

    Nejrychlejší doručení domů s Pilulka Expres

  • Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

    Vyzvednutí bez front a čekání v Pilulka Boxech

  • Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

    Široká síť kamenných lékáren po celé ČR

BIO BIO
Přírodní Přírodní
Veganské Veganské
Bez lepku Bez lepku
5
Zákazník doporučuje

100% zákazníků doporučuje

Hodnotil 1 zákazník
Napsat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x

Kokosový Cukr Naturalis BIO je přírodní sladidlo mimořádně přátelské k chuťovým buňkám a šetrné k zažívacím orgánům. Pro nízký glykemický index a bohatství cenných látek se považuje za optimální náhradu řepného cukru.

  • Nezvyšuje hladinu cukru v krvi
  • Dodává tělu vlákninu, vitamin B a důležité minerály

Pěstování, zpracování a balení výrobku

Cukr našeho indonéského dodavatele je vybaven řadou mezinárodních certifikátů dokládajících špičkovou BIO kvalitu. Cukr se vyrábí dehydratací přírodního nektaru květů kokosových palem. Vysušená hmota se rozdrtí a promění v drobné krystalky. Neprobíhá rafinace a nepřidává se žádná chemie. Čistý cukr balíme do 250g sáčků v české balírně certifikované pro práci s BIO potravinami.

Nutriční vlastnosti kokosového cukru

Srovnáme-li přírodní kokosový cukr s rafinovaným řepným cukrem, musíme především ocenit jeho mnohem nižší glykemický index. Kokosový cukr se tudíž v krvi pomaleji rozkládá, tělo z něj získává víc energie a má i méně starostí s jeho odbouráním. Další předností kokosového cukru je relativně vysoký obsah vlákniny, vitaminů B a minerálních prvků jako je železo, draslík, hořčík či vápník. Přítomen je i mangan, zinek a další stopové prvky. Kokosový cukr má příjemnou chuť s lehce karamelovým závěrem. Nezaměňujte jej s palmovým cukrem, který má jiný původ a mnohem horší nutriční složení. Přesto spotřebu kokosového cukru nepřehánějte. Stále jde o sladidlo, které tělo akceptuje jen v rozumné míře.

Doporučená konzumace

Použití kokosového cukru je stejné jako u řepného cukru. Použijte ke slazení nápojů, studených i teplých pokrmů, zavařenin i dezertů. Kokosový cukr má pro tělo příznivější složení než cukr řepný, zůstává ale sladidlem. Užívejte proto střídmě.

Nutriční hodnoty

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1612 kJ / 379 kcal
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 93,1 g
- z toho cukry 93,1 g
Bílkoviny 1,6 g
Sůl 0 g
  • Toto balení Vám vydrží 2 měsíce
  • Země původu: Peru
  • Forma zpracování: Šetrné vysušení

Certifikáty kvality

BIO, Vegan, Kosher, GMO Free

Zkuste také ostatní výrobky značky Naturalis, které naleznete v kategoriích Potraviny, Potraviny, nápoje a Sladidla. Pokud si nejste jistí výběrem tohoto produktu, zkuste se ještě podívat do kategorie Přírodní sladidla.

EAN8594182800265
ZnačkaNaturalis
Velikost balení250 g
Cesta podání  Perorálně - polyká se
Pro  Pro dospělé
Vlastnosti  Pro vegetariány  Bez lepku / bez glutenu / pro celiaky  BIO  Vegan  Přírodní  GMO-free
Země původu  Peru
Alergeny  Bez mléka  Bez vajec
Originální názevKokosový Cukr Naturalis BIO - 250g
Dodavatel na trhNaturalis, Zelená 487, Horoměřice