Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády. A můžeme ji použít při přípravě cukrovinek.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Naše kakaová hmota se získává z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Výroba kakaové hmoty probíhá za nízké teploty, a tím si hmota uchovává nejen skvělé chuťové vlastnosti, ale i významné nutriční prvky včetně aktivních enzymů.
BIO kakaová hmota, kousky.
Země původu: Peru
Kakaová hmota slouží jako základní surovina pro výrobu čokolády. Můžete ji jíst jen tak nebo přidat do pokrmů, které máte rádi. Vhodná je do müsli, jogurtu, na pečení i vaření.
Balení obsahuje 250 g.
Skladujte v suchu při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti 50-60 %. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.