Popis
Využití:
- s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole
- na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijeteme sirupem, zasypetem kakaem či kokosem
- zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě
- salát - vychladlé těstoviny smíchejte třeba s fazolemi, čerstvou zeleninou, bylinkami a zálivkou ze zakysané smetany
Žitná mouka se vyrábí mletím žitného zrna. Těstoviny jsou tmavší, protože žito je sice příbuzné pšenici, ale má tmavší a tenčí zrno. Celozrnná mouka se od běžné liší obsahem otrub.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Celozrnná ŽITNÁ mouka*. Může obsahovat stopy vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíAlergeny
Lepek
Skladování
Při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 70 %. Nevystavujte přímým slunečním paprskům.