Sůl mořská jemná 500 g DANIVAL

Mořská jemná sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně v mořské vodě a získává se odpařováním na slunci. Je vhodná k ochucení pokrmů, lze ji ale využít i pro přípravu přírodního peelingu nebo jako dekoraci. Více

Hodnocení Nehodnoceno
Kód produktu 413 005
Skladem

Cena: 59,00 Kč  / 11,80 Kč za 100 g

  • Veganské
  • Bez lepku
  • Bez přidaného cukru

Popis, složení a nutriční hodnoty

Popis

Využití:

  • kuchyně - osolení pokrmů
  • koupelna - mořskou sůl můžete využít i jako sůl do koupele a dopřát si tak zasloužený relax
  • dekorace -můžete ji naaranžovat jako dekoraci do vašeho domova
  • kosmetika - smícháním soli a oleje získáte pastu, kterou lze použít jako přírodní peeling

V historii byla mořská voda v mnoha zemích často jediným zdrojem soli. Stejně jako dnes se i tehdy získávala odpařováním vody na slunci. Běžným postupem bývá napuštění nádrží mořskou vodou. Následně díky slunci vznikne hustý solný roztok. Nečistoty a jiné látky v tomto procesu klesnou na dno a oddělí se tak od roztoku, který poté krystalizuje v hrubou sůl.

Danival je francouzská značka sladkých, slaných a japonských výrobků v biokvalitě. Danival byl založen v roce 1990 a patří k pionýrům ekologického zemědělství ve Francii. Podporuje férová partnerství s farmáři a získal certifikát Ecocert.

Složení

Sůl jedlá, obsah NaCl v sušině 95 %.

Skladování

Na suchém místě.

  • Legislativní zařazení Sůl jedlá mořská.

Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.

Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.

Hodnocení zákazníků

Buďte první, kdo vloží recenzi k tomuto produktu.

Produkty mohou hodnotit pouze přihlášení uživatelé, prosím přihlaste se.

Přihlásit

Další v kategorii

Další produkty Sbalit produkty

Související články

  • Jak na kvašení zeleniny

    Jak na kvašení zeleniny

    Pojďte si s námi připravit pickles nebo kimči. Kvašená zelenina má spoustu předností. Je nejpřirozenějším zdrojem vitaminu C v pozdně podzimním a zimním období. Obsahuje bakterie mléčného kvašení, které podporují zdravou střevní mikrofloru a tedy i dobré fungování naší imunity. Je levná. A u té doma kvašené navíc přesně víte, co jíte.

    28.01. 2024 | Blog

Bioseriál


Proč vlastně
kupovat
BIO

  • Ekofarmáři - superhrdinové všedního dne

    Co dělají ekofarmáři jinak, aby ochránili půdu, vodu a živé organismy? Proč stojí za to nakupovat biopotraviny? Podívejte se na videa z cyklu Ekofarmáři - superhrdinové všedního dne.

    Celý článek

  • Jak na jedlý balkon ekologickým způsobem

    Pravděpodobně jste stejně jako my toho názoru, že biopotraviny, tedy zemědělská produkce založená na přiroze-ném pěstování rostlin a chovu zvířat bez použití umělých chemických prostředků, je správné řešení pro naše zdraví, pro zdraví půdy a krajiny. Mnoho lidí však nemá žádnou vlastní půdu a jsou tak odkázáni pouze na profesionální pěstitele a producenty biopotravin. Zde jsou naše rady a doporučení, jak si můžete vypěstovat vlastní zeleninu ekologickým způsobem i doma na balkoně nebo za oknem v truhlíku.

    Celý článek

Přihlášení

Tyto stránky jsou chráněny pomocí reCAPTCHA a platí zásady ochrany osobních údajů a smluvní podmínky společnosti Google.

Žádný strach, na e-mail vám pošleme obratem nové heslo.
Pokud vám nepřišlo, zkontrolujte si spamovou schránku.

Chci se přihlásit

Košík

Nákupní košík je prázdný.