Popis
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky této instantní směsi.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
MISO hnědá rýže* 51 % [SÓJOVÉ boby*, hnědá rýže*, mořská sůl, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae)], bílé MISO* 45 % [rýže*, SÓJOVÉ boby*, mořská sůl, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae)], kvasničný extrakt, mořské řasy Wakame. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíAlergeny
Sója
Skladování
Skladujte v suchu a chladu.