Dlouhodobě zlevněno
Akce platí do: 01. 7. 2024
19,90
2490
1990

Produkty také v akci

Příprava a použití

Návod na použití:
Přivedeme k varu 150 ml vody, odstavíme a za stálého míchání vsypeme obsah sáčku.
Po rozpuštění želatiny přilijeme:
a) 250 ml studené vody při přípravě vaječné tlačenky,
b) 500 ml studené vody při přípravě salámové tlačenky. Tímto roztok želatiny získá optimální teplotu pro další použití (var poškozuje rosol!). Vlažný, tekutý roztok želatiny použijeme pro přípravu zeleninových, masových aspiků, tlačenky, pro přípravu studených pokrmů. Pokrmy necháme po zalití želatinou 1 - 2 hodiny vychladnout v chladničce.

Skladování

Uchovejte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.

Zelený bod

Hodnocení

Pro přidání hodnocení se přihlaste.