Akce platí do: 06. 5. 2024
3990

Produkty také v akci

Informace o výrobku

- spolehlivě zahustí
- bez hrudek
- bez lepku a tuku
- praktický uzávěr
Hotová huustá sypká směs k zahušťování bez lepku. Jednoduše a rychle zahustí různé druhy omáček i polévek. Skvělá na přípravu vašich oblíbených jídel z české tradiční i moderní kuchyně. Jídlo ideálně odlehčíte, protože neobsahuje tuk ani lepek. Použitím Hotové huusté bez lepku uvaříte rychleji a předejdete riziku hrudek nebo připálení.

Informace o značce

Zase kuře k obědu?

12 plodin a 5 zvířecích druhů tvoří až 75% celosvětového jídelníčku. Potraviny, které jíme, vyžadují velké množství přírodních zdrojů. Do jídelníčku zařazujeme málo zeleniny. To vše byly důvody, které se společnost Knorr a WWF (World Wildlife Fund) rozhodly změnit. Společně sepsali seznam Future 50 Foods - 50 potravin budoucnosti, který má lidi inspirovat k doplnění svého jídelníčku o tyto suroviny. Tím prospějeme nejen našemu tělu vzhledem k vysokým nutričním hodnotám těchto potravin, ale jsou to i suroviny, které mají relativní pozitivní vliv na životní prostředí.
Globální seznam obsahuje 50 potravin z celého světa, ale až 1/3 tohoto seznamu je běžná i pro náš region, jako například červené zelí, vlašské ořechy, jáhly, pohanka, luštěniny nebo třeba špenát.
Více na www.knorr.cz #F50F
Značka Knorr přináší chuť do našich životů. Značka Knorr je autentická, inspirativní a hravá. Značka Knorr oslovuje milovníky vaření. Značka Knorr pečuje o produkty tak, jako vy pečujete o jídlo pro své blízké. Značka Knorr dbá na udržitelný rozvoj. Knorr. Ochutnejte ten rozdíl.

  • Bez lepku
  • Spolehlivě, bez hrudek
  • Náš závazek
  • Vždy dokonalý výsledek
  • S kvalitním surovinami
  • Příprava a použití

    Návod na použití:
    1) Sypkou směs Knorr vsypte do vroucí tekutiny.
    2) Dobře rozmíchejte a asi 1 minutu povařte.

    Náš tip na dávkování: na 0,5 l polévky či omáčky 4-6 polévkových lžic.

    Skladování

    Minimální trvanlivost do konce: viz spodní strana krabičky. Skladujte v suchu. Nevystavujte přímému slunečnímu světlu.

    Hodnocení

    Pro přidání hodnocení se přihlaste.