Popis
Jalovec je tmavě fialový a má unikátní, sladko-dřevitou chuť s jehličnatými tóny. Výborně ladí s tučnějším a chuťově výrazným masem, ke zvěřině, přidává se do kysaného zelí nebo marinád, ve kterých hraje další roli červené víno. Neztratí se ani ve sladkých jídlech, jako je například ovocné želé. Staří Germáni tyto temně fialové bobule uctívali a stromy chránily. Věřili, že pokud někdo odsekne větve z jalovce, přijde o zvíře z chovu.
Složení
Plod jalovce*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Skladování
Skladovat v suchu a chladu.
-
Zemědělská produkce
Mimo EU
Správnosti a aktuálnosti informací o výrobcích na našich webových stránkách věnujeme nejvyšší péči. Předpisy pro výrobu potravin jsou však neustále aktualizovány, a tak může dojít ke změnám v uváděném složení potravin, obsahu živin či naopak alergenů, dietetických informacích apod. Vždy byste si měli přečíst etiketu na výrobku a nespoléhat se pouze na informace poskytnuté na internetových stránkách.
Tyto informace jsou podávány pouze pro osobní použití a nemohou být jakkoliv reprodukovány bez předchozího souhlasu Country Life, s. r. o. ani bez řádného uvedení zdroje.