Bílkovinný koncentrát vhodný do jídel nebo nápojů.
Skladem Zítra odešleme, u vás v pondělí 29. 4.
Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích. Nemá vlastnosti prevence, ošetřování, léčby nebo vyléčení lidských onemocnění. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!
Syrovátková bílkovina ve formě prášku (instantní prášek) k doplňkové výživě. S nízkým obsahem laktózy, bez lepku a bez vlákniny. Určeno k dietnímu postupu pro pacienty s podvýživou nebo s hrozící podvýživou, zejména při zvýšené potřebě bílkovin.
Doporučená denní dávka 30 g (6 odměrek)
Přidání do horkých jídel (> 70 °C, ne však vroucích):
a) Rozpusťte 2 až 3 odměrné lžičky (10 - 15 g) v malém množství tekutiny (25 - 50 ml) při pokojové teplotě.
b) Přidejte vzniklou směs ke 150 ml horké tekutiny nebo ke 150 g potraviny přímo před podáním (max. 10 minut před podáním).
Během přidání ani po přidání prášku nesmí dojít k varu. Fresubin® Protein Powder není vhodný pro vaření. Přidání do tekutin nebo jídel (< 70°C): Vmíchejte 2 - 3 odměrné lžičky (10 – 15 g) do 150 ml tekutiny nebo 150 g potraviny.
Balení 1 x 300 g
Průměrný obsah | na 100 g prášku | na 5 g prášku (1 odměrná lžička*) | |
Energetická hodnota | kJ (kcal) | 1500 (360) | 75 (18) |
Tuky (2 kJ %) | g | 1 | 0,05 |
z toho nasycené mastné kyseliny | g | < 0,07 | < 0,004 |
Sacharidy (≤ 1 kJ %) | g | ≤ 1 | ≤ 0,05 |
Cukry | g | ≤ 1 | ≤ 0,05 |
laktóza | g | ≤ 1 | ≤ 0,05 |
Vláknina (0 kJ %) | g | 0 | 0 |
Bílkoviny (97 kJ %) | g | 87 | 4,4 |
Sodík | mg | 550 | 27,5 |
Draslík | mg | 1200 | 60 |
Vápník | mg | 60 | 3 |
Fosfor | mg | 240 | 12 |
Další minerály, stopové prvky, vitaminy a jiné mikronutrienty jsou přítomné v klinicky nevýznamných množstvích.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.