DOPRAVA ZDARMA OD 599 Kč
Přidejte si do kaše či jogurtu jablka sušená ve vakuu. Ovoce si zachovalo chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Dehydrovaná jablka, tedy jablka sušená ve vakuu, se vyrábí pomocí nové technologie (PAX - proces vakuové expanze). Při tomto procesu je ovoce pomalu sušeno ve vakuu a díky tomu si zachová nejen svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály běžně obsažené v čerstvém ovoci. Vakuově sušená jablka si uchovávají vlastnosti čerstvých jablek s příjemným křupnutím.
Díky vysokému obsahu vody čerstvé suroviny, nemohou jablka projít procesem lyofilizace, tedy prudkým zmražením. Lyofilizací totiž dochází k odstranění 95 % vody, čímž by ovoce ztratilo svůj tvar. Proto jsou pouze šetrně sušena ve vakuu.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Jablka kroužky 100 %.
Energetická hodnota |
1880 kJ/ 449 kcal |
Tuky |
1,8 g |
Sacharidy |
88,8 g |
Bílkoviny |
1 g |
Sůl |
0 g |
20 g
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.